mode : caffeine addicted



nangis-nangis sampai air mata un ta kluar. knape hidup begitu kejam.? knape sy xleh lupakan kamu.? hidup ni rase kosong tanpa kamu. biar lah air tade hari-hari tapi klau kamu tader rse mcm nk gile. kamu lah yg menghangatkan diri nin. yg memberikn pluang untuk berfikir. kamu ta pernah berpura-pura bila disisi.

tapi sekarang kamu dah tader. saya perlu terima hakikat. saya pun ta boleh nk mnangis kerna kamu lagi. jadi, jalan terakhir yg saya amik ialah menggantikan kamu. saya cari yang betul-betul serupa dengan kamu. sebijik sedebik. sikit cacat cela pun ta der. percayalah.

sekarang, tolong relakan saya bersama nya. bersama . . .





CADBURY ku syg...



terima kasih kekasih kedua saya kerna kembali .... bla-bla. penatlah bersyahdu sebegitu. trutly semalam beli barang dapur. da most imp mestilah cadbury nie. ouh. glad r ader free-free neh. bukn lah addicted sgt at bende free just ske gler dapat chocolate yg banyak. hahax.! kan bgus klau boleh bwk msuk exam. hati pun senang.! ngeehee.!

ps : sekarang baru hidup ku complete. *tersenyum gembira.

5 comments:

  1. hati aq pn senang.. syg afiq

    ReplyDelete
  2. haha...akaun kau je r kne debit cadbury kdit tunai r..hahahax.!

    ReplyDelete
  3. ouh iqa gila coklat rupanya..kimi pun!! suka sgt..kdg2 sampai 1 papan tu hak kimi..hehe..

    ReplyDelete